Alla ska kunna njuta av något gott!

2014 slog vi upp portarna till vårt familjebageri, Sanus Glutenfri i Marieholm. Vår mission var att  baka glutenfria produkter som alla skulle kunna njuta av. Sedan dess har vi bakat nästan varje dag. Allt från baguetter och korvbröd, till pizzabottnar och naanbröd.

Att vara ett litet familjebageri som specialiserat sig på skapa glutenfri mat, innebär att vi måste vara både petiga och innovativa. När vi släpper en ny produkt kan du vara säker på att vi gjort vårt yttersta. Vi har testat, smakat och omprövat hela vägen från idé till färdig produkt. Vare sig det är ett hamburgerbröd eller ett grovt frukostbröd, så måste det leva upp till devisen om äkta matglädje för alla. Det är därför vi bakar helt utan allergener, gluten- och vete. Nästan allting är dessutom veganskt. 

På Sanus Glutenfri har vi helt enkelt tagit bort sådant som kan orsaka besvär, men behållt allt det goda. 

Smaklig spis. 

 
 

Journal

 

Här hittar du artiklar, matnyttig information och spännande tips på hur du kan laga fantastiska måltider med våra produkter. 

 
 

Kvalitetssäkring

Vårt bageri är IP-Livsmedels certifierat. 

Det innebär att vi arbetar under särskilda krav på hur råvaror och processer hanteras. Om du vill läsa mer om vilka krav och regler som gäller i vårt bageri, kan du klicka här.

 

Våra Kunder

Vi är stolta att ha våra produkter hos framstående storkök och grossister. Idag hittar du våra produkter i ett 30-tal grossister i Sverige, Skandinavien och Europa.
Samtidigt jobbar vi för fullt för att sprida matglädje till frysdisken nära dig.