Om oss

 

 
 

 
 

Familjeföretaget med stora drömmar

Vi är ett litet familjeföretag med stora förhoppningar lokaliserat mitt i den skånska myllan. Sedan 2014 har vi varit igång med produktionen av allergenfria matprodukter, men det är inte vilka produkter som helst. Vårt mål är att erbjuda konsumenter med matallergier ett alternativ som är lika bra (om inte bättre) som vanlig mat!  

Idag & framtiden

För närvarande har vi runt 28 grossister som återförsäljare av våra pizzabottnar och vi är glada över att dessa säljs i hela Skandinavien, Baltikum och Tyskland. Fram tills nyligen bestod vårt sortiment enbart utav pizzabotten men vi är numera även igång med att introducera våra smaskigt goda pizzor till marknaden! Våra färdigpizzor hittar du i frysdisken hos 18 olika ICA-butiker i Skåne och i Stockholm. Därutöver har vi förhoppningar om att kunna inkludera glutenfritt tortilla, pita och naanbröd samt även hamburgerbröd, pajdeg samt baguetter i vårt sortiment i framtiden. 
 

Kvalitetssäkring

Att arbeta med "fri-från" produkter förutsätter särskilda krav på hur råvaror och processer hanteras. Vi är därför stolta över att kunna säga att vi är en IP-Standard certifierad verksamhet. För mer information om vad detta innebär: http://sigill.se/IP-Certifiering/CERTIFIERING-AV-LIVSMEDEL---HANTERING-OCH-FORADLING/OM-IP-LIVSMEDEL/

 
 
       Sanus Glutenfri AB                        12-26067

       Sanus Glutenfri AB                        12-26067