Om oss

 

 
 

 
 

Familjeföretaget med stora drömmar

Vi är ett litet familjeföretag med stora förhoppningar lokaliserat mitt i den skånska myllan. Sedan 2014 har vi varit igång med produktionen av allergenfria matprodukter, men det är inte vilka produkter som helst. Vårt mål är att erbjuda konsumenter med matallergier ett alternativ som är lika bra som (om inte bättre) vanlig mat!  

Idag & framtiden

För närvarande har vi runt 28 grossister som återförsäljare av våra pizzabottnar och vi är glada över att dessa säljs i hela Skandinavien och i Baltikum. Vi gör även smaskigt goda färdigpizzor ämnade för frysdisken i livsmedelsbutikerna. Vår senaste produktgrupp består av våra nya brödslag, allergenfria och veganska baguetter, hamburger- och korvbröd. Dessa är i ett lanseringsskede och vi ser fram emot att kunna erbjuda de till er konsumenter snarast och närmast möjligast! Därutöver har vi förhoppningar om att kunna inkludera glutenfritt tortilla, pita och naanbröd samt även pajdeg i vårt sortiment i framtiden. 
 

Kvalitetssäkring

Att arbeta med "fri-från" produkter förutsätter särskilda krav på hur råvaror och processer hanteras. Vi är därför stolta över att kunna säga att vi är en IP-Standard certifierad verksamhet. För mer information om vad detta innebär: http://sigill.se/IP-Certifiering/CERTIFIERING-AV-LIVSMEDEL---HANTERING-OCH-FORADLING/OM-IP-LIVSMEDEL/

 
 
Sanus Glutenfri AB  12-26067

Sanus Glutenfri AB
12-26067